Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Om datorn, igen.

2008-11-11 13:04:26 i Allmänt

Jo. Imorse när jag borstade tänderna kände jag en vindpust föra mig mot min bärbara dator som så fint låg placerad på köksbordet i nedfällt och halvt begravet läge. Jag gick in till köket, slog på datorn och testade de skadade tangenterna:
OCH VIPS HOKUS POKUS TEKNIKTROLLERI så fungerar tangenterna!!!!! (Och ja, den meningen kräver extra många utropstecken än fast jag i vanliga fall avskyr en vilja att skapa en superlativstämning med hjälp av tecken). Nu kom jag av mig.
 [......]
Ni vet ju det vid det här laget att min dator  är som en ögonsten jag älskar men som jag inte riktigt kan hantera under de kritiska ögonblicken; det vill säga stunderna då de faktiskt, tekniska faktumet - och vetskapen - helt tar över kontrollen.

Överläggning: Nu är vi vänner igen, jag och min dator, vilket resulterar i att jag i lugn och ro kan lägga upp en strategi inför uppsatsarbetet (och skriva klart 93434 påbörjade texter av olika slag). Nu kör vi.

Kommentarer

Mamma
Hej ! Pappa skulle kalla din dators tillfrisknande för att den har "gått till sig utav sig själv"

Vilket funkar ibland och är alltid lika roligt.

Kram Mamma !

Skriv en kommentar