Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Något jag aldrig trodde skulle ske.

2008-11-18 21:55:31 i Allmänt

Jag har förälskat mig i skinnportföljer. Jag som alltid tyckt att det har varit lite fjolligt och fel. Nu dregglar jag efter en mahognybrun, handsydd portfölj gjord i Italien. Var annars? Tänk att använda den i min kommande yrkesroll: proppa den full av uppsatser att rätta. Det bästa med dessa magnifika skapelser är att det bara blir snyggare med tiden. Nött, sliten och älskad. Med min första lön ska jag slå till på en, typ denna:


Kommentarer

Snart utvecklar du läsglasögon, såna små som lärare har längst ut på näsan! ;)
Men de är verkligen sanslöst snygga, de där skinnportföljerna. Jag har suktat och suktat men med efterfrågan stiger även pris så jag får helt enkelt hålla koll på vägloppis och sånt tills jag hittar en billigare variant som (förhoppningsvis!) redan är nött och älskad och bara vill ha mer kärlek.

Skriv en kommentar