Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

.

2008-11-30 22:33:02 i Allmänt

Det är roligt när man får fina ord av sina vänner. Detta textutdrag är skrivet av Caroline:

Carolina! Denna kvinna mötte jag upp på fredagskvällen, och gick och åt med på ett ställe där folk tävlande om vem som kunde tala högst kändes det som, så vi åt vår mat och gled sedan vidare till ett lugnare ställe.
Jag och Carolina lärde känna varann när vi läste drama och teater tillsammans på gymnasiet, i form av individuellt val. Och sedan har åren traskat på. Carolina är en talangfull sångerska som underskattar sitt skrivande. Hennes vägar ledde fort till Umeå, och svensklärarutbildningen. (Spåkfascist;)).
Kvällen handlade om galna lärare, narcissister, dekadens, lyxlir, minnen, rödvinspoeter och allt det andra!

Kvällens roligaste: Jag och C går längs renmarkstorget, och plötsligt sträcker några ungdomar fram en gul lapp till mig, och säger "God jul och gott nytt år", en sekund senare när jag tittar på lappen står det "God Jul" och de hade ritat en gran på lappen, och jag höll på att dö av skratt och fick fram ett tack. Sedan gick vi vidare. C var avundsjuk och tittade trånande på min lapp!



Kommentarer

imit
Det vill jag. Då kan vi köra min Biceps övning och sånt där skoj. Puss i

Skriv en kommentar