Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Emily.

2008-11-22 17:27:31 i Allmänt

Idag 09.40 släntrade jag in hos Emily, Jocke och Nikki. Nikki var blyg i fem sekunder och var sedan glad och snäll hela dagen. Jag har aldrig träffat ett så glatt barn! Kameran arbetade på bra,  men jag har inte med mig kamerasladden hem så inga bilder publiceras idag. Vi hann med en promenad, massa prat, lunch och en stund på stallet. Att vara med hästar är som terapi. Alltid när jag är hos hästar, vilket numera händer mer sällan än förut, försöker jag dra in så mycket hästlukt som möjligt i mina lungor. När jag då blir ledsen kan jag ta från mina hästreserver. Visst låter det bra? Jag hoppas att jag framöver får möjlighet att ha häst igen.

Under mina och Emilys djupa samtal idag kom vi fram till vem "Melodifestivalen" egentligen var. Bland mycket annat. Vi hade smeknamn på kanske halva högstadiet när vi gick sjuan-nian. Smeknamn är alltid bra. Vi behövde ofta censurera snacket en aning i vissa situationer, än fast jag var rätt kass på det då jag pratade högt, skrattade ännu högre och var allt annat än diskret, men det är ju en annan historia!

Kommentarer

Du är verkligen inte bra på att censurera dig ibland. "ÄR DET HAN SOM HAR BEIGA BYXOR!?" Yes, första dan i 7an liksom, tackarrrrr!



;-)
Vadå carro, du är ju viskarn personifierad : )

Skriv en kommentar