Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Bluegrass breakdown.

2008-11-16 14:53:01 i Allmänt

Alla bloggläsare går verkligen i ide under helgerna. Eller så sysselsätter de sig med något annat som anses mer värt än att läsa en blogg eller 25. Jag förstår dem. Jag är likadan. Men skriva egna inlägg, det kan jag ändå. Vissa dagar publicerar jag flera om dagen medan jag andra dagar låter skrivandet ligga i träda. Antar att det blir bäst så. Att skriva för skrivandets skull blir aldrig bra, i alla fall inte för mig. Appropå att skriva; jag blev klar med min Sestina igårkväll. Jag tänker dock inte skicka in den till textprovet. Den är menad för ett personligare syfte.

Denna söndag har jag ägnat åt en morgonpromenad med Igor, en timmas styrketräning med Ida, färdigställning av den andra hemtentan på tre dagar och nu ska jag ta ut Igor för en lekstund på ängen. Han har blängt på mig tillräckligt nu; han gillar inte plugg så vidare värst har jag märkt.

Kommentarer

Ja snacka om att det blir dött på helgerna, jag kan tappa mellan 50 och 100 läsare på lördagarna om man jämför med måndagar t.ex. Galet!

Skriv en kommentar