Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Appropå datorer.

2008-11-10 20:19:47 i Allmänt

När jag fick ett kreativitetsil under eftermiddagen tänkte jag skriva klart min Sestina men min laptop samarbetade inte med mig. Entertangenten samt tangenten man gör mellanslag med (?) har givit upp uppdraget som mina trotjänare vid diverse universitetsarbeten och mindre seriösa skrifter. De fungerar inte. Tur att man i dagens moderna samhälle ofta har två datorer per hushåll. Min plan är att ta med min dator när jag åker hem för att där snacka med datorsnubbarna så de kan laga den. Frid. Tills vidare utnyttjar jag Patriks dator.

Kvällens körrep gick bra. Vi har konsert den 6 december i Umeå Stadskyrka. Återkommer om tid. Vill se så många som möjligt där!


Kommentarer

Enda gången jag kommer älska söndagar är de söndagar som Simon stannar och inte måste åka här i från. Innan dess hatar jag dem.

Skriv en kommentar