Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Yra.

2008-05-31 12:30:09 i Allmänt

Nu ska jag käka lunch och sen cykla till Mariehemsängarna där jag ska möta upp Kristina. Vi ska hänga lite vid Buffalo Soliders tält och kika på brännbollen. Tomas, en kompis till mig, spelar i Buffalo Soldiers och för något år sedan var han med i VF (eller VK?). Laget klär iaf ut sig till rastafaris och spelar äkta rootsreggae vid deras tält. Bild på Tomas nedan. Tips till alla tjejer: Kom till tältet och ge laget kramar så kan det hända att du får en brownie eller två.


Kommentarer

Ja, alltså idag känns det så jävla gött. Har bara lite kvar plus att göra fotnötter (jag vet att det heter typ fornotar men det låter förskamligt fult) sen lämnar jag in och är klar. ÅH, gott med mat och med vin. Jag kan ringa i kväll när jag kommit hem till rummet och packat in mig : )Du kommer få se mig i nya glasögon och ny/nya klänningar :D

Skriv en kommentar