Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Spontangrillning!

2008-05-20 23:51:30 i Allmänt

Har umgåtts med Alexandra och Markus ikväll, har saknat dem nu när jag har varit hemma i Vilhelmina. Eller hem-hemma. Vilhelmina och Dalasjö är hem-hemma och Umeå blir faktiskt mer och mer hemma nu också, vilket känns skönt. Ikväll har vi snackat och tagit det lugnt. Jag har fått min försenade födelsedagspresent av Alexandra. Hon har nyligen börjat jobba på pärlbutiken i stan och har gjort en massa fina smycken till mig, med betoning på en massa! Det tackar vi för ;) Om Alexandra hade varit ett ordspråk skulle hon ha varit "Ska det va, så ska det va!" Nu har jag smycken för en livstid framöver. När jag skådat smyckena klart var det naturligtvis dags för en traditionsenlig tidningsbytarstund. Jag och Alex är ju båda intresserade av inredning och lånar alltid tidningar mellan varandra. Jag lånade en hel massa och packade ned tidningarna i en "påse som skulle hålla". När jag kommit halvvägs ned för trappan så spricker påsen och alla 28 tidningar och smyckesaskar åker ut över marken och sprider sig runt om i ett vackert mönster av otur.

När vi under kvällen satt och snackade om något utbrast plötsligt Markus:
Jag är sugen på kött!

Jag och Alexandra instämde. Coop stänger om 10 minuter, tänkte vi och med det helt kopiöst galna suget efter kött åkte vi med bilen i ilfart till Coop för att uppehålla personalen i några minuter till.Väl hemma igen startade vi upp grillen och grillade köttet och majsen. Vi kände oss som grottmän. Kanske inte så traditionsenligt att bli sugna på att grilla klockan 22 på en tisdagskväll, men som min storebror skulle ha sagt: Traditioner är till för att brytas!

Kommentarer

Skriv en kommentar