Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Sommarlov eller sådär..

2008-05-29 17:32:56 i Studentlivet

Jag trodde aldrig att den här dagen skulle komma. En dag då jag erkänner att jag faktiskt är en aning skoltrött. Räknade ut att vi har skrivit ca. 4 hemtentor plus en uppsats denna termin. Snälla universitetet, ge mig en salstenta att gripa tag i. Jag är less på att "problematisera aspekter". Det komiska med att jag erkänner att jag är skoltrött innebär att jag fort slås av min egen insikt: strax efter midsommar kommer jag att längta efter att plugga igen. Jag känner mig själv rätt bra vid det här laget.

Efter oppositionen idag åkte jag och Jessica till stan och käkade lunch vid en uteservering. Solen lyste, människor var glada och vi hade sommarlov. Det roliga är att jag just nu - med en stundande yra, hejdlöst mycket festglada studenter, sommarstämning i stan och tre veckors ledighet framför mig - mest längtar hem till min skog. Jag är lite som Ferdinand ibland; när han luktar på blommorna kramar jag mina tallar. Ja, jag erkänner: jag är en naturnörd, men jag står för det.

Om tre veckor börjar jobbet - dags att ta vara på det ovanstående innan dess. Vi hauuureeeees.

Kommentarer

i
JAG VILL OCKSÅ. MEN på tisdag då jäsiken. Tills dess, see you in hell.
Jessica
du å jag kompis :D
Patrik
Två år är redan avklarade! Tiden går fort, men du har gjort ett jäkla bra jobb hittills och är verkligen värd några veckors vila!

Skriv en kommentar