Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Rusningstrafik.

2008-05-07 11:43:30 i Allmänt

Idag är jag på bettet. På fredag blir det redovisningar och prov så det står härliga till. Vad är det för uttryck egentligen? Va? "Så det står härliga till" ?! Hm. Vid närmare eftertanke väljer jag att kategorisera det till dagens ändamål för huvudbry. Punkt för det. Vad gällande den stundande helgen så kommer Jessica och hälsar på! Misstänker att hon kommer att väcka mig halv sju varje morgon med ett fruktansvärt  och äckligt morgonpiggt: GODMORGON!

("Och god förresten, vad är det som är så gott med den?" som den girige mr Scrooge skulle ha sagt det. Men för att undvika att komma på snedspår i detta inlägg bryter jag av med en ytterligare parantes) Så.

Hursomhelst. Det ska bli roligt att Jessica kommer. Jag har saknat henne. Till och med när hon är oförskämt morgonpigg. Trots allt är jag ju också rätt morgonpigg, när jag vill och när det väntas något utöver det vanliga under dagen.

Kommentarer

Tove
haha, aa d uttrycket e lite skojigt. haha om man ändå vore morgonpigg..
Jessica
nä men sååå morgonpigg är jag väl ändå inte ;) det ska bli så roligt att komma å hälsa på!

Skriv en kommentar