Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Lappkärringar på strandlöpning!

2008-05-12 22:44:04 i Träning

Jag och min vän Emma, alltså London-Emma, (som iofs är hemma nu, men ändå; vi har ju haft en tradition här på min blogg att specialnamnge mina Emma-vänner, de är ju tre stycken, nog med lång mening och satsradningar) har varit ute och sprungit strandpromenaden fram och tillbaka till Lövliden, det var mysigt.
... Eller. Mysigt var fel ord. Det blåste kalljävlaherkestokblåst från sjön och de isande vindarna rev i kinderna. Men vi höll ut. Vi är ju lappkärringar trots allt! När vi satte oss i bilen igen för att åka hem och stretcha mötte vi Johanna och hennes mamma Eva. Johanna flyttar in i sin sommarlägenhet lagomt till första dansgalan och då vankas det rosé mina vänner. Det vankas god mat, mycket dans såklart och ja.. Vilhelmina. Man blir lätt hemkär när man varit hemma länge och insett att Vilhelmina faktiskt är rätt charmigt. Nu sitter jag vid Emmas dator och tangenterar och ska passa på att delge er min pinsamma kommentar vid Statoil tidigare under kvällens lop.
Jag och Emma fick i uppdrag att åka och köpa lite mjölk. Vi drog igång musiken och taggade (redan nu) till den kommande sommaren. Väl framme vid Statoil insåg jag att Johannas balkong vetter rakt mot - vad som kommer att skådas den 7:e juni; Vilhelminas legendariska STATOILKÖ - jag utbrast detta högt och insåg pinsamheten i det hela. Jag menar Hell´s kitchen och White room; vad är det?

Skriv en kommentar