Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

På älvors vis.

2008-03-10 20:58:20 i Allmänt

Västra vinterstjärnan lyser med sin frånvaro. Jag fick en stjärna för flera år sen av en jättegod vän som jag saknar varje dag. Det är glimtar i vår hjärna som tar sig ton när mörkret faller på. Stjärnor letar jag efter varje dag och det är solens sista strimmor som sover just nu. Lugn. "Slappna av, ta tre djupa andetag och nynna på 'benen i kors'."
Jag vill ha en Bia-promenad på 2 timmar. Vi ska gå i skogen, kasta bollar, leka, jaga varandra. Vi ska lyssna på varandra utan att prata. Det finns inga människor som slår hundar och hästar i konsten att finnas till utan att behöva göra så mycket. Fan, vad jag saknar hästar och hundar. Man kan inte bli annat än deppig i det här vädret för att göra en liten parallell till livet just nu. Har jag bränt mitt ljus i båda ändar?


Isen halkar ned i sjön.
Jag saknar mamma och pappa.
Sjukgymnasten imorgon, måste få veta.


Skriv en kommentar