Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Hänvising (och lite Thailandsnack).

2008-03-12 16:26:37 i Allmänt

www.johanski.blogg.se

Bek´s löptur.
Vi ska undervisas av Bek imorgon under en lektion med temat "Rollspel och simuleringar".
Jo, just; jag ska få undervisa i lyrik i en klass under praktiken! All lycka! Funderar bara på hur jag ska förklara Sestinans upplägg på ett pedagogiskt och begripligt sätt. Dagens huvudbry.

Hm. Undrar när Emily och Jockes bebbe tänker komma ut?
Jag längtar till vi sitter och lunchar under min praktik med en bebis som joinar oss med sitt förtärande av bröstmjölk.

Jo, just nummer 2: Ola Magnell alltså. "Dager i dis".

Mamma och pappa har hittils skickat tre mail under sin vistelse i Thailand.
Dagens mail var smått komiskt. De skulle upp 05.30 idag för djungelsafari. Pappa var väl inte så road av detta, då han förra sommaren lovade sig själv - efter ett besök med vår lillkusin Oliver på Kolmårdens djurpark - att aldrig mer sätta sin fot på en djurpark. Han hade i alla fall fått druckit ett glas italienskt vin (antar att det ingick i mammas övertalningsceremoni). "Tacksamt" uttryckte han det i mailet.

Igårkväll var jag hos min vän Fredrik som även han nyligen vistats i Thailand. Under nästan 3 timmar visade han ett bildspel på över 2000 bilder. Då Fredrik är ett stort fan av fiskar (kan lägga in en liten hänvisning till hans projekt: http://www.akvarielexikonet.se/) var kanske 500 bilder på fiskar han fotat med sin superkamera. Numera kan jag allt om Ambystoma mexicanum, Microrasbora spGalaxy och den Röda vingsimpan. Ungefär.

Nu blir det tacos hos Josefine! Först lite Ola Magnell!

Skriv en kommentar