Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Simplicity!

2008-06-13 13:44:56 i Allmänt

Patrik har hunnit berätta rätt många historier från USA-resan men igår höll mina skrattmuskler på att ge vika. Jag har ofta undrat varför inte Patrik har tagit teaterlektioner. Hans inlevelse skulle kätt kunna knäcka vilken dramatenskådis som helst när de är ur form. Han berättade när han och resten av killarna blev bjudna på en surfarfest i en lyxvilla vid Orange County där samtliga festdeltagare förutom de svenska då, rökte weed istället för att dricka alkohol. För att Patrik skulle kunna sätta oss in i den rätta stämningen spelade han upp en "scen" från festens höjdpunkt. Jag, Markus, Alexandra och Micke höll på att vika oss av skratt.

Patrik har - förutom att vara på galna fester, tappat bort sig själv och sina vänner och vandrat runt ensam 3 timmar mitt i Las Vegas, kört bild över halva USA och varit med om diverse andra roligheter - också köpt en hel del kläder. Bland annat köpte han en svart Ralph Lauren-bikini till mig så nu sitter jag mest och väntar på sol så att jag kan inviga den. Han var rätt söt när han berättade att han var orolig hela resan hem att den inte skulle passa eller att jag inte skulle gilla den. Han behöver inte oroa sig: jag tycker att det är skillat av honom att köpa kläder till mig utomlands där storlekarna ofta inte stämmer överens med våra svenska.

Ikväll ger vi upp staden och åker ut på landet till stugan i Västervik för fiske! Fiske är ju livet!



Bilderna är tagna med min mobilkamera som ni kan märka inte håller särskilt hög klass.
Fiske med lillebror i Dalasjö förra helgen.

Skriv en kommentar