Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Student, fest och lite kuriosa.

2008-06-06 15:58:24 i Allmänt

Måste ju erkänna att det var med en viss stolthet jag såg "mina" elever åka ut för rutchkanan igår. Att sedan snacka framtid och dricka lite alkohol med dem under vistelsen på hotellet gjorde ju fasiken min kväll. Det är fina människor det där. Önskar att jag fick ha en längre praktik och inte bara lära känna dem under ynka sju veckor.

Igår körde vi en förfest med enbart tjejer iblandade. Det är väldigt ovanligt för mig. Jag är ju egentligen mot "bara tjejer, eller bara killar"-teman, men igår var det top notch alltså. Samtalsämnena följde piggelindrinkarna om jag säger så. Tjejförfester är bra. Längtar till jag får se bilderna som togs med diverse kameror.

Jag älskar när man fascineras av sig själv. Igår under studenternas glädjeyra stod jag och några snubbar utanför hotellet och snackade flugfiske, fågelhundar och jägmästarutbildningar. Kändes skönt att bryta av med lite hederligt friluftssnack från allt galet dansande. Det höll till och med på att bli en efterfest nere vid Volgsjön och "några mil med båt uppåt nånstans" men där styrde jag av urspårningen genom att börja prata om framtidsutsiker och olika potential på saker och ting. Det kändes bra. Efterfesten blev gatan ned (som innebär träningsvärk i skrattgroparna idag) en skjuts hem, fika med tjejerna och sedan en efterlängtad sömn tillsammans med de knepigaste drömmarna jag någonsin haft.

Imorse när jag vaknade var jag i akut behov av hitta.se, min räddare i nöden. Jag hade några okända nummer på min telefon. Ett mysterie som nu är utrett. Vi redde ut kvällens alla händelser i detalj och skrattade åt årets första sommarfest som var helt fantastisk. Nu taggar vi inför morgondagen.

Kvällens skummaste:

Okänd snubbe i 25årsåldern (pekandes åt mitt håll): Kolla, där är romarprinsessan!
Jag: Va? Haha.
Okänd snubbe: Jamen, alltså.. dina skor! Du är ju en romare! Och en prinsessa! Som hon i filmen!
Jag: Jasså? Haha, vem då?
Okänd snubbe: Jamen, romarprinsessan! Titta! (Pekade på mina skor)
Hans vänner: Ja, det är ju hon! Romarprinsessan!
Okänd snubbe: Ja.. alltså, du ska ju ta det som en komplimang!
Jag: Jaha.. eh, okej. Tack så mycket då.





Kommentarer

Har du fått reda på med om den mystiska sms:aren?

Skriv en kommentar