Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Right in the jam!

2008-06-12 19:46:46 i Allmänt

Visst är det så.

Reggaemannen körde bussen idag och min lycka är gjord. Med ett urval av Midnite, Sizzla och Israel Vibrations kan det inte bli annat än en skön bussresa. Jag kom nyss hem efter att ha varit och trampat cykel en timme med en mördarinstruktör och min vän Sylvia som snart är färdig ekonom. Jag har redan bokat henne som privatrådgivare eftersom jag själv knappt vet skillnad på ränta och bonus. Appropå ekonomi och sådant så kan jag berätta en liten anekdot från i måndags.

Händelsen utspelade sig vid Vilhelminas Ica (TALLENNNN) där en uttagsautomat finns belägen vid byggnadens ena hörn. Jag och mamma står där och jag ska ta ut pengar så jag kan betala den 3 timmar och 40 minuter (!, ja, alltså med bil tar det runt 2 och en halv timme, men bussen stannar ju fasiken i en tredjedel av Västerbottens kommuner i minst 10 minuter i varje ort, merde säger jag) långa bussresan tillbaka till Umeå. Medan jag tar ut pengar har jag ett litet föredrag för mamma om min nuvarande ekonomiska situation med allt vad det innebär. När jag inte får något svar vänder jag mig om för att påkalla min mors uppmärksamhet. Ingen mamma. Men än dock flertalet nyfikna ortsbor i varierande åldrar. Medan mamma har traskat vidare till pappa i bilen har jag alltså informerat främlingar om hur mycket jag ska spara, det jag får tillbaka på skatten och andra mer eller mindre intressanta belopp. Varsågoda, säger jag.

Nu ska jag och Patrik (om jag får bort honom från gitarren) åka till Haga så Patrik får se Alexandra och Markus nya lägenhet! På återläsande..?

Kommentarer

patrik
tagga grillning fiske och mys ikväll :)

Skriv en kommentar