Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Namedropping.

2008-06-25 22:26:49 i Allmänt

När jag övergav Jessica och fotbollen ikväll lyssnade jag på p3 på hemvägen i brist på ny musik i telefonen. Sist jag fyllde telefonen med nya musikaliska influenser var nog i slutet av maj. Cirka. På p3, i programmet "Mitt p3", snackade en kille om sitt dj:ande. Dj:s måste ju vara det mest överskattade yrket. Många dj:s är oförsvarligt överhypade enligt min ringa åsikt som jag till er ära nu upplyser er om och när ni nu ändå läser detta kan jag även passa på att öppna mitt inre rörande ett annat ämne. Jag snackar om namedropping. Killen, dj:n alltså, ägnade sig kvällen till ära åt att upplysa radiolyssnarna om sitt kunnande kring flow, beats, underground, releaser på remixer av alla de möjliga jävla slag. Det blev komiskt.

Min klasskompis Jessica är underbar. Hon konstlar aldrig något. Hon skulle aldrig namedroppa något för att upplysa världen om sitt kunnande, även fast hon kan mycket om mycket. Hon är en person som snackar som orden landar på hennes tunga och det älskar jag henne för. Rakt på i vilken situation som helst, liksom.

Kvällens låt: Sizzla - Show me. Den skulle jag spela vid 01.46. Om jag var dj alltså. Tur att jag inte är det, stackars människor i så fall som skulle komma fram till mig och klaga på min "invecklade musiksmak".

Kommentarer

Jag hatar "Mitt P3". Jag och Imit pratade faktiskt om det idag när vi raggade Jetta.



(Jocke upplyser också om att han HATAR Mitt P3 mer än någon annan och att han sa det direkt det första programmet sändes)
Fredrik erkänner att han inte har en aning om vad "mitt p3" är :)

Skriv en kommentar