Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Men OJ vad synd..

2008-06-10 11:48:53 i Allmänt

Brorsan har lånat vår dammsugare. Synd. Jag som skulle använda den för första gången sen jag flyttade hit (det vill säga april 2007). Ja, alltså. Vi har ju inte övergivit åbäket, det är Patrik som tar hand om den sysslan vilket ger mig en anledning att mysa varje dag. Jag hatar nämligen att dammsuga. Alltså jag småogillar det inte utan jag HATAR det. Bara tanken på att dra omkring på en stor sak med en jobbig sladd som fastnar överallt får mig att dra mitt hår. Att den dessutom dånar med ett ljud som får minsta dammkorn att hoppa till av skräck får min empati för dammet mig att låta bli. Det låter väl fint?

Nu är det exakt 25 timmar kvar tills jag får se Patrik. Om jag ska vara riktigt ärlig är jag väldigt less på tidens senaste "Heeeeej Caroliiiiiinaaaaaa! Hur ääääääär deeeeet? Vad kuuuul att seeee dig! Vad göööör du nu?"  av diverse randoms eller typ "Hej, har du pojkvän"? av blandande grabbar vid tvåsnåret ungefär. Något förkortad version med ni förstår budskapet: jag längtar efter att somna bredvid Patrik när han avslutar med ett ärligt: Carolina. Jag älskar dig.

Idag är det, förutom en egentlig dammsugardag, en ytterligare plåga som jag ska ta mig igenom. Jag ska ta en spruta. Jag ska ta en spruta i ett muskelfäste på armen. Hur ont gör inte det? Ont. Jag har gjort det två gånger redan. Jag har fått en vaccination mot livmoderhalscancer av mamma och pappa och jag vill passa på att tipsa er läsare om detta: Det är väldigt vanligt att få cancer i livmodern och det kan genom dessa tre sprutor vara en relativt billig livförsäkring. Skyddet är inte 100 procentigt, men det känns i alla fall bra att göra vad man kan för att undvika sjukdomen. Läs mer på www.gardasil.se

Hm. Jag funderar på vad jag ska äta till middag idag. Sitter i detta nu och hittar på en trerätters till morgondagen. Hittills har jag kommit på champagne och jordgubbar. Känner jag Patrik rätt så kommer han nog att vilja ha lite mer MAT i magen. Ikväll vid halvfemsnåret kanske jag ska köra en beprövad klassiker? Släntra in hos Elisabeth och Göran och prata lite till Elisabeth frågar:
Har du ätit middag?
Nej.. det har jag ju som inte gjort.
Du kan ju äta här med oss!


Tackar.
Dammsuga, middagsplanering och spruta var det ja. Vi höres.

Kommentarer

Lösenordsskyddad blogg - Månsson hackar sig igenom :]

Skriv en kommentar