Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Hejdå Umeå, Hej Dalasjö och Vilhelmina!

2008-06-04 11:04:05 i Allmänt

För 5 dagar i alla fall. Torsdag till måndag. Sen kommer jag tillbaka i stan igen för att på onsdagen hämta min pojkvän på flygplatsen. En pojkvän som jag träffat 1 gång på tre månader. Vet inte riktigt hur jag ska kunna kontra denna distans med någon bra överraskning. Jag har två; en fotografisk samt en musikalisk. Funderar också på något som får hans numera USA-flottiga smaklökar att vibrera av upphetsning.

14.05 ska jag sätta mig på bussen för att färdas cirka fyra, härliga busstimmar nordväst. Jag hoppas på en prickfri AC och sköna passagerare (vilket innebär att jag ej uppskattar diverse döprat eller odågor i 8årsåldern som sitter och drar i armstödet så att det med jämna mellanrum hörs en duns). Jag älskar barn och döprat, det är inte det; men just idag vill jag sitta på bussen med en sommarklänning, min väska och min sommarmusik ackompanjerad av doften av nyutslagen försommar. Det är det jag vill.

För cirka 20 minuter sedan gled Idamari ut genom dörren efter frukosten. Älskade Idde. Hon kom hit igår och vi käkade middag och drack vin på balkongen. Under kvällens lopp forslade det många skratt inom lägenhetens väggar av olika anledningar. Jag älskar att prata gamla minnen med gamla vänner. Känner mig också rätt nöjd över att jag i natt (igen) lyckades pricka in när pippifågeln började leva om.

C (01.22) - Om ungefär 38 minuter kommer en fågel att börja leva om. Bara så du vet. Den har väckt mig prick 02.00 fyra nätter i rad nu.

I - Mmm.. okej..
 
Fågeln (01.58) - PIP PIP PIIIP PIIIP PIP PIP PIIIP PIIIP

C - Yes. Jag prickade in den. Hej, hej fågeln!

I - Mmm.

Kommentarer

iddemarrethörre
Jag älskar dig!

Skriv en kommentar