Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Fin midsommarpresent.

2008-06-19 08:04:25 i Studentlivet

Betyg. En omdiskuterad debatt. Jag älskar det högsta betyget. Vid universitetet kan man få betygen U = underkänd, G = godkänd och VG = väl godkänd. Det här var en fin midsommarpresent. Med tanke på att jag aldrig varit så skoltrött som när jag skrev denna uppsats så är jag nöjd. Jag har varit värd 3 veckors vila också. Imorgon börjar 8 veckors jobb. Hatar ni mig nu för att jag säger att jag börjar längta lite till skolan igen?

Mail av min lärare

Hej Carolina!
 
Jag är nu färdig med bedömningen av fördjupningsarbetet, och jag vill härmed meddela att ditt betyg blir VG. Detta betyg omfattar även insatsen vid seminariet. Jag vill också uppmärksamma dig på att "slutbetyget" på kursen "Språk och litteratur i skolan" även omfattar VFU:n, och det betyget sätts av -------------------
Beträffande din uppsats är kapitel 3 särskilt fint - tydligt och strukturerat, och du följer upp de inledande frågeställningarna på ett bra sätt. Du gjorde också en mycket bra insats vid seminariet.
 
Glad midsommar!
 
Hälsningar
----------------

Kommentarer

Mamma
STORT GRATTIS !

KRAM MAMMA !

Skriv en kommentar