Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Picknick!

2008-07-10 17:54:30 i Allmänt

Dagen började med cykeltramp till Iksu där jag avverkade ett cykeltramppass för att sedan cykla vidare till NUS där jag vaccinerades mot Tuberkulos (chefen vill att alla på jobbet ska vara vaccinerade så alla sommarvikarier har nu vaccinerats gratis, känns bra inför framtida resor och sådär allmänt). Själva sprutgrejen gick bra. Över förväntan faktiskt. De flesta läkare och sjuksköterskor brukar annars få ägna en stund till att lugna ned mig inför sprutögonblicket eftersom jag inte direkt är ett fan av sprutor. En gång skulle jag ta ett blodprov och då jag är en rätt svårstucken patient fick sjuksköterskan göra flera omstickningar vilket ledde till att jag mer eller mindre såg ut som en härjad sprutnarkoman.

Efter vaccineringen cyklade jag ned på stan där jag hookade upp med Ida, min underbara klasskompis! Vi skulle egentligen träffa Jessica också, men vi jobbar verkligen om varandra under hela sommaren. När en jobbar dag jobbar de andra kväll och tvärtom. Jessica och Ida sågs igår istället. Vi ska styra upp allt i augusti när alla är tillbaka i Umeå efter semestrar och dylikt. Jag och Ida hade en mysig picknick i solen i Rådhusparken där vi snackade om allt ifrån Sydamerika till inredning. När vi lix ändå var inne på inredningsbanan kände vi oss tvungna att gå in på stans inredningsbutiker. När vi passerade Kii kunde vi inte låta bli att gå in än fast vi visste att man skulle dö lite sådär halvt över allt man önskade köpa. Men men. Det kommer en höst. Det kommer en höst då man är lite rikare.

Nu ska jag ta tag i våra utemöbler på balkongen. De ska målas om! Bilder kommer.


Skriv en kommentar