Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

God matlåda?

2008-07-27 21:54:59 i Allmänt

Ikväll när jag skulle öppna min medhavda matlåda under matrasten på jobbet var det inte direkt någon typisk middagsmat som fanns i lådan.

Jag hade lagat lax med färska kryddor och bulgursallad för att ta med till jobbet idag. Igårkväll ställde jag in matlådan i kylskåpet för att imorse packetera in den bland de andra sakerna i väskan. Cyklade glad i hågen till jobbet och i tankarna hade jag en färsk lax med en god sallad. Jag längtade till sex-snåret och matrasten. När klockan väl slagit sex gick jag till personalrummet, öppnade matlådan och möttes av jordgubbssylt.

Kontext:
Använd inte alltför lika burkar/matlådor/förvaringsboxar och ställ dem absolut inte bredvid varandra.

Jag åt upp resterna av pensionärernas mat: renskavsgryta. Något ska man ju ha av kommunen. När maten lix ska slängas till grisarna på Klabböle så kan den ju bli till energi i min mage istället.

Kommentarer

Hej ! Jag känner igen det med fel matlåda. Kommer du ihåg när du skulle på terminsavslutning i stallet och hade bakat goda bakverk att bjuda på och tog pappas lunch låda istället. Inte kul !

Kram Mamma !
Carolina
Haha! Ja, just ja! Istället för kakor låg det äcklig Jansons frestelse i lådan. Katastrof!

Skriv en kommentar