Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vänner med barn!

2008-02-06 21:19:29 i Allmänt

Sabina ringde mig nyss och frågade om några av mina vänner med barn ville en barnvagn. Molly, Sabinas dotter som fyller tre till våren väntar nämligen på ett syskon. Då behöver alltså Sabina en tvillingvagn. Ivrig som jag är utbrister jag: Va!? Väntar ni tvillingar?! Sabina förklarar lugnt att Molly ju också behöver en sittplats bredvid bebin. Själv tänker jag att faktumet är en självklarhet och minns tillbaka till tiden som Carolina tre år:
"Mamma, pappa! Ja ä tjött i beeeneeen, bäj mej!". Naturligtvis.

Emma och Mattias har redan en fin vagn till Freja, men Emily och Jocke som väntar sitt första barn i början av mars har inte införskaffat en vagn ännu. Jag ringer till Emily och berättar läget och ringer tillbaka till Sabina och ger henne Emilys mailadress.

Dagens goda gärning avklarad.
Hoppas att de gör en god affär!


Kommentarer

Det hoppas jag med.
Vi ska åka o titta på den i veckan.

Skriv en kommentar