Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Till alla singelflickor!

2008-02-06 17:03:32 i Allmänt

Som alla vet börjar det multikommersiella jippot Alla hjärtans dag närma sig och jag har idag fått ett såkallat blind date-uppdrag av en killkompis. Uppdraget går, som ni kan förstå, ut på att hitta en singeltjej som han kan gå på blind date med. Han låter hälsa att han först gärna går och fikar och sedan bygger en snölykta, tänder ett ljus i lyktan för att sedan gå hem till honom och dricka kaffe. Inget mer.

Min vän är i 20-årsåldern och brukar kunna charma flickor rätt enkelt. Men denna gång är han ute efter något mer. Ett intellektuellt samtal över en kopp kaffe följt av en, om stämningen infaller, mysig promenad hem i takt med att snöflingorna täcker era fotspår. Vännen i fråga är en mycket sympatisk ung man som läser vid universitetet och tar sina studier på fullaste allvar. Under hans lediga timmar gillar han att lyssna på väl utvalda vinylskivor alternativt svinga sina högt älskade golfklubbor på någon av mellansveriges alla vackra golfbanor. Nyligen har ett annat göromål väckt hans intresse, nämligen bakning! För någon vecka sedan tog han med eget hembakt bröd på skolan och bjöd sina vänner. Något han också tycker om är att ta ett glas vin i all gemytlighet. Klädintresserade tjejer borde vara extra vaksamma; denna herre knäcker er lätt i allt som har med modefrågor att göra, så tveka inte. Ring mig så styr jag upp er första date tillsammans!

Kommentarer

telefonnumme?
Frida Boman
Hmm... jag TROR jag vet vem denna mystiske man är... ;) han KAN vara den underbaraste av dem alla. tips till alla tjejer: RING!
Carolina
Ja, bra att du peppar alla singeltjejer där ute! :D Många är nog blyga, men om de inte tar tillfället i akt går de miste om en riktig 10-poängare!
jessica
haha, det där lät ju kanon det, synd bara att jag inte är singel annars hade jag lätt gått på den där blind daten ;)
Jäkla bordellmamma!
Haha, det var ingen dålig reklam där. Du måste vara nedringd nu va? =)

Hur är det med dig? Jag har tänkt fråga dig en sak ett tag, men visste inte var jag skulle hitta dig. Här, uppenbarligenn, så; du hade foton på apberget en gång från när du varit och ridit på islandshästar.. varsnars var det nånstans? Jag är sinnessjukt hästsugen nu i dagarna.

Kram/Johanna
Carolina
Johanna - Hej! :D Vad roligt att höra från dig! Är du hemma i Sverige nu? Har du haft det bra? Med mej är det bara bra, jag pluggar litteraturhistoria och språkhistoria nu, mkt att läsa, men det är kul :) Vi var och red islandshästar i Tavelsjö, jag kan verkligen rekommendera det stället, kanonfina hästar! :) Kramar!
tjingeling! Nu har du nog fått något om bakfoten, jag har aldrig riktigt varit någon annanstans än Sverige sen ett och ett halvt år, så jag tog en weekend till Dublin med en kompis =) Jag är allt hemma i Sverige jag, i Umeå närmare bestämt. Jag jobbar på BikBok i Kungspassagen och trivs som fisken i vattnet! Det låter spännande, vad ska du bli när du blir stor då?
Då ska jag kolla upp det stället, tack =)
Kram

Skriv en kommentar