Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Säg det på en tisdag klockan 10.00

2008-02-23 12:10:15 i Träning

Det finns inget bättre sätt att starta en helg på än att vakna av solen, gå en morgonpromenad med Bia, äta en äkta skidåkarfrukost och åka och träna bodybalance.

Igår var vi på en riktig rysarmatch i innebandy. Det var City som mötte Övik i div 1. City vann med 6-5 och jag ska se om jag hittar en bild på matchens sista minut när Patriks brorsa Mathis, nr 66, ser helt galen ut av lycka efter slutsignalen! Förlorar Gävle idag går City upp i superligan. Spänning! Nu ska jag plugga lite så nerverna håller sig samlade.

REHN MAGI. Umeå City målvakten Johan Rehn gjorde en magisk räddning i slutsekunderna i hemmamatchen mot Örnsköldsvik. Räddningen innebar att Umeå City till slut kunde vinna med 6-5.
http://www.umeacity.se/



Jag tror på duvan som vet var den ska
Jag tror på godhet och bättring
Jag är en barkbåt
som driver mellan grenar och stenar
och en nattfjäril är min besättning

Kommentarer

bortaklacken
Jag tycker bortaklacken gjorde ett förjävla jobb alltså! Jag tycker den ska bli mer omtalad!

Skriv en kommentar