Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Fruktstund (och paus).

2008-02-23 15:24:31 i Studentlivet

Imorse förklarade jag min pluggstrategi för Patrik:
"Det värsta är innan man riktigt kommer igång.. men när man väl fått fart på tankarna och när man äntligen kommit in i det där eftertraktade stimmet kan man plugga till man däckar! Då finns det inget annat!"
Jag och Jessica kom in i ett stim häromdagen när vi pluggade med varandra. Vi satt helt knäpptysta bredvid varandra och skrev på våra datorer som stabilt var placerade i våra knän där vi satt nedsjunkna i soffan. Den ergonomiska studentställningen brukar jag kalla den för.


image40


Åh, det finns inga bättre frukter än en perfekt mogen banan!


Kommentarer

Jag har haft det fint i bakteriernas näste. Drog dock på mig en förkylning men slapp magsjukan (förhoppningsvis). Hälsa henne grattis då. Jag ser den både på onsdag och torsdag och jag har inte sett emma s sen jag vet ej när. Skoj. Vi ses på torsdag då. Nu ska jag läsa lite peddan som det så fint kallas. Pözz!
Carolina
Usch, hoppas du slipper magsjukan! Ja, det ska jag göra :) Okej, sover du hos Emilia? Ringde henne och skulle fråga om Yvonne och Filip ska se codan på torsdag så jag kan åka med dem från Vmina, och hon hade ett roligt röstsvar! Haha, de repar nog! :) Yes, do so! :)

Skriv en kommentar