Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Jag tänkte på det här med plus och minus.

2008-12-02 13:50:50 i Allmänt

Vardagssaker jag hatar:

- När man har ett par sockar som befinner sig i svetturvridningstillstånd efter ett träningspass och upptäcker att man har glömt att ta med sig ett par ombytessockar.

- När stressade studenter försöker ta livet av en genom att helt okontrollerat trycka på alla knappar nere i biblioteksmagasinet så att man nästan kläms ihjäl mellan magasinhyllorna.

- När lata studenter inte orkar lämna tillbaka lånade böcker i tid. Jag ska skriva en arg insändare om detta och införa KRAV på böter när böcker är försenade.

- När man har formulerat ett långt sms precis som man vill ha det och sedan upptäcker att man har 0.41 kr kvar på telefonen. Detta leder till att man får fylla på pengar och sedan fortsätta skriva smset - för att upptäcka att det råkat försvinna vilket i sin tur gör att man får försöka återskapa ordens nyfödelse vilket är svårt. Jag har extremt svårt för det utgångna ordet, jag vill ha ett rent och friskt ordflöde utan dammkorn och småväsentligheter som aktuellt saldo på telefonen.

Vardagssaker jag gillar:

- Att bjuda på pepparkakor som uppskattas.

- När man kommer hem från skolan och kan halvligga i soffan och spela gitarr utan att behöva bry sig om tiden.

- När Emma (Norgeemma denna gång) skickar ett påminnade sms om att vi snart ses!

- När jag kommer på den perfekta förvaringen för värmeljus.

- När man traskar på en snöknarrad mark, ensam, med en ljudbok och snöfall som enda sällskap.

- Faktumet att det är ynka 20 dagar kvar till jag får träffa min farbror Anders som kommer upp från Göteborg för att fira jul med oss i Dalasjö.

Kommentarer

emma
jag längtar, jag längtar , jag längtar, jag lääääängtar!!! :)
hahaha! Smsgrejen är nästan lika irriterande som när man skrivit t.ex ett långt mail, och glömt att säkerhetskopiera det, och det blir något fel och allt försvinner...
Blogg.se borde finnas under hat-kategorin, det krånglar alltid! Varför använder folk det??
Och när man träffar vänner man inte sett på länge på gåvägen mellan nydala och iksu : P
Ja! Det med! Det är en mycket bra vardagshändelse! :) Vi ses på torsdag!
Haha, det var så styggt för jag såg inte ditt inlägg förrän jag hade skrivit mitt, o så hade vi båda gjort listor. Alterego!
ja det känns jättejobbigt, tur att det snart är lov, eller ja "lov". Jag har börjat träna på iksu. Kram
jag kör inga pass än så länge, bara kondition typ. efter jul tänkte jag börja med pass. vi lär säkert ses

Skriv en kommentar