Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Bokrån.

2008-08-19 10:37:02 i Studentlivet

Jag beställde nyss böcker för 641 kr. Det känns att terminen snart börjar.
Igår sa jag hejdå till min Norgefarare. Emma drar till Oslo och kommer hem till jul. Vi lovade varandra att hålla ut till juldagen (om jag inte tar mig en tripp till Oslo ifall ekonomin tillåter efter att terminens bokshopping länsat min studentekonomi). Efter jag sagt hejdå till henne hälsade jag på Emily, Jocke och Nikki där jag fick vegansk lasagne. Nikki hade växt mycket sen dopet i juni! Hon var söt och snäll som vanligt. Idamari kom också på besök och det blev en hel del snack om minnen från förr och otaliga skrattattacker. Det är sånt jag älskar. Efter hästskötsel och Lindykramar i Lövåsen skjutsade de hem mig till Dalasjö. Det känns knepigt att bara ha en bil hemma. Man blir lite fast. Tur att jag har snälla vänner. Jag är sugen på att köra mamma och pappas bil. Har kört Patriks nu så länge och känner att jag behöver lite omväxling. Nu ska jag förkovra mig i kursplanen och drömma mig bort till svettiga föreläsningsmarathon, simuleringsövningar samt grov tentaångest.

Har med mig kameran lite överallt. Glömde dock sladden i Umeå så bilderna dyker upp när jag kommer tillbaka till stan. I nuläget sitter Ludde i rummet intill och sjunger. Jag har alltid sagt att han är duktig på att sjunga och spela teater, spexa och showa och allt vad det är. Han är världens bästa lillebror! I veckan ska vi under några dagar leva "primitivt friluftsliv" vilket innebär kajakpaddling (fast det är egentligen är kanadensare), fiske, tältning och förmodat myggkrig. Ludvig blev lite besviken när jag berättade att jag glömt munspelet i Umeå. Om ni sett Survivorman på discovery science vet ni vad jag menar.

Frid min vänner.


Kommentarer

åh, jag har så mycket bra musik. du får några tips sen får du väl avgöra själv ;)



tommy emmanuel - mombasa

neverstore - hold on

bethany joy lenz - feel this

rent - out tonight

missy higgins - where I stood

grace potter & the nocturnals - apologise





well, lite iallafall :)

kram
Fy! Jag känner igen känslan av att bli ruinerad inför skolstarten!

Vad läser du?
imit
: )
Hejsan! Jag läste nånstans att du studerar till gymnasielärare. Jag är själv just gymnasielärare i sv-eng, så nu undrar jag om jag får länka till dig. Jag tycker det kunde vara kul med lite samlade "lärarbloggar". KRAM och välkommen till min blogg.
Jag läser till lärare jag med! Med inriktning kunskap fantasi och sen sv mot tidigare åldrar. Det gär att jag kan jobba med barn från förskolan upp till 5:e klass. =)



Hur länge har du läst och vart läser du?
Oh, efter denna termin har du läst hälften då!! =)

Jag påbörjar min andra termin just nu. Jag vet inte riktigt vad jag gett mig in på när det kommer till kunskap och fantasi (anv. i forts. förkortningen KUFA) jag blev rekomenderad den när jag pratade med en syo, men det ska tydligen handla en del om att lära sig genom fantasi. Enl. Bolognia ska man ju ha 15p matte och 15p sv och de ingår i KUFA.. Det ska bli intressant att se! =)
Glömde svara att jag läser på GU.. =)
Min älskade Carro när kommer du tillbaka till stan?

jag vill träffa dig snart! vad sägs om middag hemma hos mig, du jag och ett glas rött;)?

Puss!

Skriv en kommentar