Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Är du uppkopplad?

2007-11-03 21:52:09 i Allmänt

Mamma ropar från köket;
"Carolina!? Är du uppkopplad?"
"Nej, va?"
En stunds tystnad från mammas håll varpå hon tillägger;
"Just ja.. vi har ju bredband"

Vet inte vad som hände. Min stackars mammas annars så välputsade hjärna stämde inte riktigt överens vid alla kopplingar. Hon tänkte tillbaka till tiden för sisådär en 6-7 år sedan då vi fortfarande hade MODEM. Gud bevare oss alla att den tiden är över. Tacka vet jag trådlöst nätverk. Jag undrar om ordet "uppkopplad" egentligen har någon innebörd eller om det bara är ett samlingsnamn för det man gör när man "sitter av tid" framför datorn. Hänger på internet, kikar mail, googlar om menlösa saker, bloggar..

Idag hade jag den skönaste outfiten man kan tänka sig. Jag och mina kära föräldrar var ute och spatserade i skogen med Thimmie och Bia. Aktiviteten till ära matchade jag med en helgrön mundering för att samspela med de mörkgröna tallarna. Pappas jaktbyxor och morfars gamla, jättemysiga jackjacka. Spetsade till det hela med ett par mörkblå tjocksockar för att matcha novemberhimlen. Hur kan man poetisera ihop en outfit? Här någonstans borde jag sluta skriva. Jag tänker för mycket.

If you were a river I would swim you,
If you were a house I would live in you all my days.
If you were a preacher I'd begin to change my ways.

Kommentarer

J
If I was a telephone you?d ring me all day long..
Den är fin!
C
Ja, det är den. Det är mycket som är fint med Katie :)

Skriv en kommentar