Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Appropå könsroller..

2007-11-22 08:50:18 i Allmänt

Könsroller är som många vet ett ständigt aktuellt ämne. Det vet även Patriks farfar, om än i en lite "gårdagsaktig" anda. Patrik håller på att bygga en sänggavel till vårat sovrum och får hjälp av sin pappa och sin farfar. Torsten (farfarn) som är snickare löser lätt problemen som uppstår kring mått, spotlights och färgval. Igår yttrade han sig dock lite väl klumpigt ur genussynpunkt. De stod inne i sovrummet och höll på att mäta upp själva sängsockeln varpå han säger: Men.. hur ska det nu gå för Carro? Nu kommer det ju att bli svårt för henne att dammsuga och våttorka under sängen?
Patrik lugnande honom med att säga: Du.. det är faktiskt jag som städar i den här lägenheten! Carro hatar att dammsuga och torka golven. Hon gör det andra (typ dammtorka, haha).


Kommentarer

haha, först och främst till det du skriver.
och sen, dööööööööööö till aerobic, alltså jag vet ju att jag brukar kunna dansa, jag dog. vi måste dit igen tillsammans. faaaan.
vilket datum är du tillbaka på riktigt?
Caroliiina
Åh, sötaste vän! Haha, jag vet hur det känns. Första gången jag var på ett sånt där pass ville jag sjunka genom jorden. Milt uttryckt. Jag är tillbaka på riktigt den 1 dec! :)

Skriv en kommentar