Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

These are the days.

2007-12-18 17:34:19 i Allmänt

Blev bjuden på lunch idag av Kristina efter träningen. Hon är så himla mysig! Vi snackade om allt från 45 min baddagar till akademiska poäng. Bland annat kom ämnet bekvämlighet upp. Människan är ju rätt lat när det kommer till sin sak. Vi pustar med matkassar uppför två ynka trappor och i Afrika går barn miltals med tunga vattentunnor på huvudet. Vi ojar oss över att bussen är två minuter sen. Farfar kunde på en dag cykla 9 mil för att gå i skola, spela fotboll och dansa. Det ligger någonting i ämnet. Jag minns när jag var liten och utbrast:
Mamma och pappa! Jag är trött i benen!
Då blev jag skjutsad av min storebror på en hembyggd rolls-royce av en kälke och en orange pulka modell tidigt nittio-tal.
Bekvämlighet var det ja.


Skriv en kommentar