Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Instrumentalt.

2007-12-27 14:12:54 i Allmänt

I väntan på Luddes fotbollsmatch sitter jag, på begäran från högre makter, och lyssnar på ett visst antal musikspår. Och visst. De är bra.
Jag vill ha juldagen igen. Utgången på hotellet var verkligen Vilhelmina i sin bästa form! Och att jag ibland glömmer bort tiden när intressanta samtalsämnen behandlas är en egenskap jag är glad att jag besitter.
Nu står det mest still i huvudet och det är ju nu, i uppsatstidernas underbara tid, tankarna ska sprudla av kreativa tillgångar.

Kommentarer

Emz
Vafan, jag har inte fått en enda uppdatering av någon från Juldagen! Låt höra, var det inga skandaler?
jessica
Hejhej!! hur går det med uppsatsten för dig?? själv sitter jag å surfar runt på internet istället för att skriva. När kommer du tillbaka??

Skriv en kommentar