Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Fadderbarn!

2007-12-24 13:44:45 i Allmänt

Vi har som tradition varje jul att mamma och pappa skriver ett brev som syftar till att egentligen komma från någon offentlig sektor/institution/politiker etc. rörande för tiden aktuella ämnen. I år var ämnet fadderbarn.
Vi syskon ska få välja, från valfritt land, ett fadderbarn i behov av hjälp. Jag tycker det var en fin julklapp.

Under helgen var vi i Näsåker hos mormor. Mammas bröder med familj var också där. Jag och Åsa, min moster, red på islandshästarna igår och jag fick rida Åsas nya häst Bakkus.
Då jag inte varit sjuk på över ett och halvt år tyckte bacillerna att det var dags att slå till. Så här sitter jag nu i pappas morgonrock med halsont och feber. Ingen sång i kyrkan ikväll med andra ord.
Jag ska kurera mig med vila, te och julmys, god jul på er!


Kommentarer

då ses vi inte ikväll eller?
Emil
Vist är det underbart när sjukdommarna får för sig att attackera precis när man vill ta det lugnt och umgås med nära och kära. Här sitter jag med Ögoninflammation, ser ut som en knarkare och gråter omotiverat halva dagarna, Kul...
God Jul (sådär några dagar sent ;D ) och krya på dig!
C
Ögoninflammation? :/ Jag skickar en telepatikram, hoppas den hjälper! Hur mår du nu? Tack så mkt. Jag är frisk nu :) Sköt om dej Emil! Kramar!
C
Ögoninflammation? :/ Jag skickar en telepatikram, hoppas den hjälper! Hur mår du nu? Tack så mkt. Jag är frisk nu :) Sköt om dej Emil! Kramar!

Skriv en kommentar