Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

December, har du några hjältar kvar?

2007-12-10 17:46:27 i Allmänt


Idag har jag och min gode vän och klasskamrat Johan Boman stöttat varandra på stan i julklappsinhandlingen. I början gick det trögt. Vi gick ut och in i affärer och hittade inte den där köplusten som måste infinna sig om man ska lyckas i karriären som juklappsinhandlare. Jag vann dock karriären (till en början i alla fall) och köpte den första klappen. Sedan tog vi paus och gick och drack varm choklad på Schmäck, välbehövligt och gott.
Efter fikapausen drog vi mot Åkerbloms där vi mötte världens goaste expedit. Johan trallade på en sång varpå expediten lös upp och utbrast:
Åh! Det är så roligt när folk sjunger och är glada! Man får en massa melodier på hjärnan! Igår var det en som trallade på "En elefant balanserade, på en liten, liten, spindeltråååd".
Jag och Johan: Jaaa.. haha, det är ju kul!
Expediten: Ja, eller den här.. (och så börjar hon sjunga "Kamomilla stad")
Ni vet den här med "både Casper och Jesper och Jonathan". Det enda jag kan i sången.
Den expediten var så mysig! Man fick lust att önska henne en riktigt god jul, men det kändes lite tidigt.

Efter detta prackade jag på Johan en massa kläder han var tvungen att prova i syfte att jag skulle komma på vad jag skulle köpa till Patrik. Och vet ni? Jag har verkligen gjort ett bra jobb, jag har köpt alla sju julklappar! Med stor förnöjsamhet ska jag nu mysa med lite bodypump och ångbastu på Iksu.

December, har du några hjältar kvar
då är du en sällsynt art
den sista i sitt slag

Skriv en kommentar